Μήνυμα του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου

Το Χαρίσειο Γηροκομείο αποτελεί για τη Θεσσαλονίκη μας έναν εμβληματικό χώρο φροντί­δας, υποστήριξης και συντροφιάς για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους, γονείς, συγγενείς και φίλους μας. Διαπνέεται σε κάθε έκφανσή του από τη χριστιανική αγάπη και τη συνακόλουθη προσφορά προς το συνάνθρωπο.

Ως υπεύθυνοι για τη λειτουργία του έχουμε θέσει ως βασικές προτεραιότητες το σεβασμό της προσωπικότητας των συνανθρώπων μας, την ελευθερία της έκφρασης τους και τη συνεχή προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ποιοτικής ατμόσφαιρας. Παραλάβαμε μια μεγάλη κληρονομιά προσφοράς και ευαισθησίας, καθώς το Χαρίσειο από την έναρξη της λειτουργίας του τον Απρίλιο του 1900 και μέχρι σήμερα αποτελεί τη διευρυμένη οικογένεια των παππούδων και των γιαγιάδων.

Αγωνιζόμεθα συνεχώς προκειμένου να βελτιστοποιούμε τις παροχές του Ιδρύματός μας, προσφέροντας ποιότητα, συμπαράσταση, ποιοτική τροφή σύμφωνη με τις απαιτήσεις της ηλικίας, προσωπική υγιεινή, πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα, φυσικοθεραπευτική και ψυχολογική στήριξη, δυνατότητες δημιουργικής απασχό­λη­σης, ασφάλεια, καθώς και τη δυνατότητα εκκλησιασμού στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ιδρύματος.

Ευχόμεθα με τη χάρη του Θεού, τη συνεχή στήριξη της κοινωνίας και τη διακονία των εργαζομένων να συνεχίσουμε επάξια και αποτελεσματικά αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και στον 21ο αιώνα!

Με αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζουμε στο Χαρίσειο Γηροκομείο και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη μεγάλη μας οικογένεια!

Ο τέως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου,
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.