Το κομμωτήριο μας

Οι υπηρεσίες ατομικής περιποίησης όπως το κούρεμα και το χτένισμα έχουν αποδεδειγμένα θετικό αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή μας. Αποκτούν λοιπόν ακόμη μεγαλύτερη αξία σε μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, όπου οι κάτοικοι μπορεί να έχουν περιορισμένη κινητικότητα ή να νιώθουν μειωμένες ανάγκες ή ικανότητες να φροντίσουν τον εαυτό τους. Ένα κούρεμα ή χτένισμα, η φροντίδα των νυχιών ή του δέρματος, πέρα από το προφανές όφελος της πρόληψης δερματικών λοιμώξεων και άλλων προβλημάτων υγείας που μπορεί να προκύψουν από παραμέληση της προσωπικής εμφάνισης, προσφέρουν τα μέγιστα για την επαναφορά του κάθε ατόμου στην κοινωνικότητα και στην καθημερινή ζωή.

Για αυτούς τους λόγους στο Χαρίσειο δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην προσωπική υγιεινή, στην εμφάνιση και στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις του κάθε κατοίκου μας, παρέχοντας μια ποικιλία διαφορετικών υπηρεσιών, όπως κούρεμα, styling και φροντίδα δέρματος, με σκοπό οι ηλικιωμένοι φίλοι μας να διατηρήσουν την αίσθηση αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού τους και να ενισχύεται καθημερινά η ψυχική και συναισθηματική τους ευεξία. Αυτές οι υπηρεσίες παρέχονται σε ειδικά διαμορφωμένο και ευχάριστο χώρο, το Κομμωτήριό μας, το οποίο αποτελεί και επίκεντρο της καθημερινής ζωής της μονάδας μας. Οι υπηρεσίες καλλωπισμού μας παρέχονται από εκπαιδευμένους και έμπειρους επαγγελματίες που κατανοούν τις μοναδικές ανάγκες των ηλικιωμένων φίλων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.